Ez is csak megtörtént..
Éjfélt üt az óra,
Az másnapra - a Dél
ebédre szülinapi torta.
Most azt játszom, szabad.
Ez a nap ez enyém,
süteménnyel a villámon
kitalálok egy mesét:
Vigyori kis törpe ül.
A gomba kalapja alatt,
cukormáz - mint rózsaszínű
tavacska.
Tejszínhab vitorlák, szívószál
hajlítva,
a kisembert eltettem,
esőszörp!..van ilyen?