Sose panaszold a bút, kitaszítván a köznek.
korcs testvére, bájos kedves gyermekednek az örömnek.
dugdosd, tartsd titokban. Szégyenkezz! Te szülted.
A másiknak a kisdednek, adj zászlót kezébe,
álljon ő élen e ritka népbetegségnek.
Örvendezz..Őrvendezzetek!
mindenen!!
A bánat száz karja óriás, kezem zsebemben ököl,
szorítom fogam, de ha gyenge vagyok, arra gyengeség
köszön..