Léghajó
Mi lenne ha nem kék
hanem piros lenne az ég
Mint egy csók után a szám.
Mi volna ha nem tél
nyár jönne az ősz után.
Mi végre a lent s a fennt?
csak ölel karod, nem emel.
Lehetnék én nemtelen,
női lélek - férfi test.
Mi lenne ha nem hamis
igaz lenne minden szó?
Lehet hogy nem is rossz,
hisz jó is egyben a gonosz?
És a sivatagra kell homok?
elég lenne napkorong.
Éjjel meg a csillagok,
a hold barátja én vagyok!
Lesz e egyszer nyughelyem
egy virág szirma sír helyett.
Mi volna ha örök búm
eltűnhetne hirtelen..
Szeretnétek léghajón
gurulni az utakon?
Szeretném ha mától,
szebb lenne a holnapom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.