A Frizura vigasza
A zselét kenjétek a hajatokra!
hogy álljon.
A lapos most nem divat,
Így kitünsz.
majd este lemoshatod,
éjszakára vízszintbe kerülsz..
Festitek is..
az Élet nem elég színes?
pedig a szürke kitűnő!
Fénye-emelő.
Az enyim hosszú,
pont mint egy ősasszony.
mondom néha és
vágom.
Me neámmá hogy
a fenekemhez érjen!
S ha ferde?
Nevetek ezen,
ferdén viselem fejemen.
Vágjátok - Kenjétek..
Szinezzétek, ha a fehértől féltek.
Ha pedig nem nő a haj?
Ejnye, a kopaszokat meg
nem kihagytam.
Aj-jaj! de nyugi..
a Ti fejetek a legfényesebb,
ez tuti!!
Ha van haj, ha nincs haj
Büszkén viseld Fejed,
melyen lehet korona a hajad,
Magunkon minden jól ál,
és a valóságban is lehet mindenki,
Királyfi és Királylány.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.