Csomag
kopognak!
ajtót nyitok, a postás. csomagot hozott.
Nekem? - kérdem
Nekem aztán mindegy - felel
a címzett valójában ismeretlen
én csak hordozom, ha kell kedves
most itt hagyom.
Átveszem, s már csuknám is ajtóm
ő még visszaszól:
Tartalmára vigyázni! törékeny
össze nem ragasztható.
Értettem.
óvatosan teszem le, ollót keresek
Hahó! figyelem.. a zsineg megremeg,
vékonyka hangon csomagom így szól:
Várj mielőtt kibontanál, elmesélem
történetem, utána döntsd el
mit is teszel..
Csomag vagyok.
csak kicsomagolt a való.
túl kiváncsiak voltatok!
hirtelen.
perforációm nem engedelmeskedett.
helytelen.
megtörtétek a türelmem.
Volt, hogy körbevett anyám teste,
tartalmam ő már sejthette?
Testem romlandó,
lelkem talán a jó.
szívem értékem a legmélyen
magányos.
Vadászom!
Te ne keress, nem kellessz!
ha rám találsz megeszel.
Legyek ajándéka valakinek?
garancia nincs.
ha tetszem megtarthatsz, meg is unhatsz,
De ha már nem kellek, légy kegyes!
szemetesbe velem.
Ó-jaj..sóhajom. Nagy teher nekem most
kis csomagom. Mit is érthet a rejtett szavakon
töprengek..de már unom!
Kinek kell?
feladom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.