Tolvaj
Ó ember.. kérded énem mivégre?
Prédikátorok beszéde kérdésre nem felel?
Férgek között férges nem lehetek.
vagy utam célja ez: Én a legförtelmesebb!
Elpusztítok mindent.
Anyát, gyermeked, testvéred.
Kegyelmet akkor osztok,
ha félelmet csak a szemedben látok.
Vagy..S most figyelj!
Én vagyok az, ki Téged megment.
Virágkoszorú fejemen talán jobban állna?
A rét nem egy virág, növények sokasága.
Kicsi vagyok, most nagyokat szólok,
hangomat el nem lophatjátok.
Szótlan vagyok, ha szívem szól,
nem hallható halhatatlanságom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.