virág..
Most beléd bújnék - nem itt lennék..
S ha ki is bújnék, nem emberként.
Magodtól én virág lennék,
Illatoznék - feléd nyílnék..
Én volnék a fehérrózsa.
Te lennél az aranyalma.
Édes húsod megharapva,
Bő nedűddel szomjam oltva..
Szemeim is odaadnám,
Cserélhetnénk, éppen mit látsz?
Két kék golyó - szerencsét hoz,
Szemek nélkül szebb az álmom.
Ha hozzád bújom - az majdnem olyan..
Velem vagy a paplan alatt.
Gyenge karom fejed alatt,
A világ elöl - karod takar.
Most belém bújtál - a Nap is felkelt.
Kiengedlek - elrepülhetsz..
A világ szép!..hát ne félj tőle,
Fütyülj, mint egy kismadár - Te.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.