tehetünk még
hogy végül nem mi lettünk mégis tehetünk valami jót
bezárhatunk egy-két ajtót hogy ne felénk
elmehetünk hogy mire ideér
választhatjuk X utcát kerülőnek és végül is: már szívnyugalomnak
tehetünk még
egy másik kocsmát tavaszló kertnek
másik szemfestéket reggel egy másik imaszerűséget
Kint most a világ, és
bent most a Dísztelen Hegy.
A kapu, amit a fiú nézett
hajnali templom, farkas lak.
A karzaton bagoly
lebzsel, fűzött orgonahang,
hátul az allé állkapcsa közt
már helyezi testét a Nap.
még elnézhetünk gyorsan – ÉS MÉG TEHETÜNK VALAMI JÓT – a hajnal mellett
kis kerülővel eljuthatunk a Nagy Kerülőig
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.