Besúgók és provokátorok Koncert közben sose gondolok Rátok
Besúgók és provokátorok
Koncert közben sose gondolok
Rátok
Kedves, csupa kedves
Csupa kedves arcot látok
De azért jobb, ha tudjátok
Hogy a magunk módján
Mi is figyeltetünk
Aki előttetek áll
Az a mi emberünk
Elpirultatok
Lebuktatok
Besúgók és provokátorok
Tudjuk, vidékről
Kerültetek fel
És még ez volt
A legjobb munkahely
Egy program
Amit választottatok
Besúgók és provokátorok
Besúgók és provokátorok
Koncert közben sose gondolok
Rátok
Kedves, csupa kedves
Csupa kedves arcot látok
De azért jobb, ha tudjátok
Hogy a magunk módján
Mi is figyeltetünk
Aki előttetek áll
Aki mellettetek áll
Aki mögöttetek áll
Az a mi amberünk
Csak forogjatok!
Lebuktatok
Besúgók és prvokátorok
/ ez a dalszöveg 1981 és 1983 között íródott /
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: SZIÁMI DALSZÖVEGKÖNYV (Budapest, 2005)
Kiadó: Jonathan Miller