Mintha lennél
Mintha lennél úgy kereslek.
Nyüszítő megbékélés délről
jövő alig széllel. Hallucinálok.
Lábnyomok nélkül recsegnek
idomtalan kavicsok a parton.
Éjszaka ellopott szavaid most
kipotyognak a zsebemből és
a reggelmadarak dadogásra
szaggatják rikácsolva.
Nem tudlak összerakni.
Vagy a színek, vagy a kontúr
hiányzik. Talán mindkettő.
Ott felejtettelek valahol
mintha volnál és
kereslek mintha lennél.
Egyik végén kikötött függőhíd.
Kapaszkodok a semmibe,
hallgatom a idomtalan kavicsok
recsegését és úgy kereslek,
mintha itt lennél velem a parton.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.