Az etológus jelentése
Lanyha kézszorítás egy fa alatt,
két tohonya férfi két irányba elmegy.
Rendbe tették a fát: a felső
ágakat eloldozták az égtől, lejjebb
másztak, és elszívtak egy pipát,
meg is szólaltak mind a ketten,
és a hangjukat odúba dugták,
míg ki nem mászott, és melléjük nem ült egy,
akkor nézték a hatalmas melleit,
és közösültek vele mind a ketten,
ültek még, aztán éhesek lettek,
és ledobbantak az alsó ágról a földre.
Korlátokat meg sem közelítettek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: A koboldkórus (Budapest, 1993)
Kiadó: JAK–Pesti Szalon