Fűnyírás
Fűnyírás közben,
mindig, amikor a kerítéshez ért,
leállította a motort,
és a bokorról bemálnázott.
Langyosan sütött a nap,
és a macska lustán hevert
egy kidobott fotelben.
Savanyú volt a málna.
Már megette az érett szemeket.
Arra gondolt,
hogy már megint ilyen feszült,
mi a faszért mindig ilyen ideges,
még vasárnap is,
a kurva életbe.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Férfiak (Pozsony, 2005)
Kiadó: Kalligram