Kávéházi Nő (Zsille Gábor parafrázis)
Szívdobbanásént izzik fel cigarettája
-minden szívás egy kis dobbanás-
majd lerombolja füstbörtönét, kerek szája
utolsót slukkol, -ősrobbanás-
ahogy elnyomja rúzsa vérében fürdő csikkét.
Velem szemben ül, nevet. Kis kacaj-gyöngyei
becsúszdáznak kigombolt blúzán
mellei ívén játszanak, szemem kövei
mozdulatlanok, nézem lazán
egymáson átvetett fedetlen fehér combjait.
Velem van, pedig mással.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -