súlytalanság
lengi körbe
a földet
antianyagok
szállnak
mint szárnyas
hópihék
háttal állok
a világnak
keresem
isten arcát
minden túl
könnyű lett
a tetteink
megmérettek
az álmok
elillannak
súlytalanság
zuhan a földre
s a fontosnak
hitt dolgok
kilökődnek
a(z)űrbe