fölemelt kezekkel
leszünk jóval több mint
most mégis csak ennyi
van ami van s abban
pont ezt kell szeretni
ezt kell mert ezt lehet
bár sokszor csak alig
fölemelt kezekkel
megyek egész addig
ahol homlok koppan
elérve a falat
visszaút ha van is
már nincs rá akarat
akkor hát támasszuk
te onnan én innen
sok van közöttünk de
előttünk még minden
_____________________________________________________________________________
megzenésített változat: https://soundcloud.com/kas-tibor/kaso-tibor-batai-tibor-folemelt-kezekkelmp3
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-05-23 08:42:18
Utolsó módosítás ideje: 2016-05-23 08:43:17