A legveszélyesebbek
Túl sokszor sújtott le ránk az élet
Ahhoz hogy a jóban higgyünk
És túl váratlanul ért minket minden támadás
Eldönthetjük-e még magunk
Hogy rosszak leszünk vagy jó leszünk?
Ki határozza meg az önelfogadást?
Adunk kapunk szerválunk
Kivédünk félünk egymás ellen élünk
Így leszünk önvédelemből elutasítottak
Mi emberek folyton sérülünk és sértünk
És mivel emberek vagyunk, a legveszélyesebbek
Még akkor is ha nincsenek kölykeink
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-10-12 11:42:43
Utolsó módosítás ideje: 2015-10-12 11:56:55