szexrestye
krumplibácsi ahányszor felmegyek hozzá megpróbálja tágítani a
horizontomat több de inkább kevesebb sikerrel
dugványoz kiskertemben hinti a szent magvakat
bár nem terem más mint naturális parasztburgonya a reverenda alatt
de az ha rövid legalább
vastag
atyaaa atyááááááááááááááááááááááááááááám
nem érdekli hogy unom a banánt vagy hogy sose szerettem
olyan közönséges férfi aki azt hiszi egy leszbikus ha jól megrakja
csak neki köszönhetően lép a szerinte helyes útra
de még blődebb félimpotensen hinni
a csodába
még mit akarok helyben az es(e)t után meg is lehet gyónni ha
akarom
atyaaa atyááááááááááááááááááááááááááááááám
azt kérdi mit tud csinálni egy nő egy másik nővel valami régi filmben hallotta
hogy állítólag egy két három ujjukat használják fasz gyanánt
érdekli még hogy a barátnőimnek mekkora mellük volt
az egyikük épp kollégája rá a legkíváncsibb a tanárnőnek szőrös-e
ivarérett-e
atyaaa atyááááááááááááááááááááááááááááááááám
van egy közös ismerősünk az ő exe az én egyik jelenlegim
sose kérdezem vajon az ő cickóját is így harapdálta-e vajon neki befért-e
nem panaszolom be az atyát amiért rendszerint megkérdezi nincs-e melegem
vagyis ruháim levetésére biztat azonnal miután felszínesen hogyvagyolt
a zöldesszürke szemem a kékjével
egek
atyaaa atyááááááááááááááááááááááááááááááááááám
a szétfolyt hordóhasára fekszem és beleröhögök
az alvásra tátott horkantós szájába észre se veszi hogy kigombolom az inget
hogy lássam a köldöksérvét ekkor váratlanul magához szorít
ő az első aki miközben összetör udvariasan kitér arra is fáj-e
a gatyájában lévő púpon ülök amit szabaddá tesz
fürgén
atyaaa atyááááááááááááááááááááááááááááááááááááááám
földre hajítja a lukas mackónadrágot és próbál beletalálni a résbe mint a kutyák
kéz nélkül de ha segítek se megyünk semmire és ez így van mindig
hangulatos háttérzene a szomszéd iskola kis hittanosainak kiabálása
orgazmusunk az nincs de már nem is hiányzik ahogy az atya uncsi tanórái sem
baszok iskolába járni jobban mondva az iskolába járok
baszni
atya atyááááááááááááááááááááááááááááááááááááááÁMEN
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-30 09:12:30
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-30 09:12:30