Egy lány szavakban
Ápr. 19.
Beszélgettünk még régebben...
Egy pszichológia fakt-os lány szavakban:
elérhetetlen
csillag
barát
rokon
idegen
virág
tavasz
fény
halvány
élet
mosoly
kiábrándultság
nevetés
könnyek
szerelem
csalódás
bánat (mindig és hosszan)
(szép) szó
pirkadat
fény
sok
minden
egyszerű
nehéz
bátor
igaz
(szörnyen szexi kis) lábak
keblek
váll
nyak
(vállakra omló) haj
titkos
ismerős
(az örök boldogtalanság és élet
szomorú leánya)
Nő
bizonytalan
szilárd
nemes
szív
reményvesztettség
halál
újjászületés
értelem
élet
(csodás, világos) szempár
ajkak
fülbevaló (díszes)
tekintet
figyelem
semmi
hiábavaló
harc, küzdelem
...de nem illik a széphez a buta.
és megismerhetetlen és múlhatatlan
Rossz gondolni, hogy emlék marad.
Ápr.29.
(kedd)
A tizenkilencedikei lány ma a csoportkörben...
Ó, ha létezik
költészet-igazság,
ő az.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.