Megfordul az idõkerék
Ellopja a tél, amit az ősz hagyott
Ránk, és lop az ősz is orvul a nyártól
Egymástól lopnak sorban az évszakok
S lopnék én is már hajdanvolt érámtól
Ölelném forrón, ki dús virágban tart
Lógnék gyümölcsringató lágy ölében
Mennék vissza, mint burkába a magzat
Őszből a nyárba, tavaszból a télbe
Megfordítanám az idő kerekét
Hadd hordja anyám újra titkolózva
Szíve alatt féltőn szerelme jegyét
S szüljön meg, mintha sosem lettem volna
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.