NAPLÓK: az univerzum szélén Legutóbbi olvasó: 2024-04-23 12:39 Összes olvasás: 46042152. | [tulajdonos]: | 2021-02-27 09:11 | mondanám, hogy szorítkozzunk kizárólag a főzésre, mert abban van még valami ártatlanság, de ez nem teljesen igaz, mindenki, akit személyesen ismerek és imád főzni, nárcisztikusnak mondható, én is, mitagadás. de végül is bárki az, ha alkot, anélkül eredménytelen lenne minden próbálkozás. sőt, abban is kezdek biztos lenni, hogy mindenki nárcisztikus valamilyen szinten és szempontból, de hagyjukeztmost.
én az a személy vagyok, aki a káposztába főzi a füstölt szalonna bőrét és aljas módon eleszi azt a kutya elől. ez a háttere annak, hogy ki kellett próbálnom egy olasz receptet, nevezetesen a bőrt babbal. volt bőr, mert az arra való tekintettel, hogy néhány hete bedugta a fejét a tél a régióba (talán örökre elköszönni?), kocsonyát főztem és maradt egy kb. 25*25 cm-es bőr, meg pár darab köröm, amit már nem szándékoztam megfőzni.
tömören: megabálod a bőrt, meg a körmöt, semmi túlzás, csak egy fej fokhagyma, feketebors és kevés só kell hozzá, a hagymát és a babért felejtsd el, elviszi az ízt egy nem kívánt irányba. másfél óra elég, a bőrt kell csak megfőzni, a körmöt a kutya kapja. serpenyőbe akármilyen zsiradék, ha az nem napraforgó olaj. lilahagyma, zsenge sárgarépa, a főszereplő bőr, egy szál rozmaring, balzsamecet, egy pohár szürkebarát. sóbors, borsikafű. darabolt paradicsom, vörösbab. akkor történik meg a csoda, hogy a bőr kellemetlen, natúr sertésíze eltűnik, amikor az egész étel, lassú tűzön besűrűsödött. ehhez kb. 2-3 szürkebarátig kell elszámolni. friss cipó. mitmondjakmég. | |
Hozzászólást csakis azonosított felhasználók írhatnak. Kérjük, hogy jelentkezzen be az azonosításhoz!
|
|