DOKK

Folytatódnak a Dokk estek, az eseményt a dokk.hu facebook lapján is hirdetjük.

 
2787 szerző 35707 verse
dokk.hu irodalmi kikötő :: alapítva 2000-ben
Bejelentkezés
KIEMELT AJÁNLATUNK

Lázár Bence
  Otthon ebédeltünk
Új maradandokkok

Standovár Ágota: lakótelepi kerengő
Bakkné Szentesi Csilla: Idejétmúlt attrakció
Vajdics Anikó: Bulimia
Wesztl Miklós: nem adom a láb
Farkas György: Csapdák (jav.)
Tiszai P Imre: Egyetlen szentség (vált)
Bara Anna: az áldott jó ember ..
Petz György: Sorsodat
Bakkné Szentesi Csilla: Idejétmúlt attrakció -
Türjei Zoltán: Váróterem
FRISS FÓRUMOK

Zsuzsanna Grande 25 perce
DOKK_FAQ 7 órája
Duma György 17 órája
Kosztolányi Mária 18 órája
Szikora Erzsébet 20 órája
Wesztl Miklós 22 órája
Bakkné Szentesi Csilla 1 napja
Ilies Renáta 1 napja
Albert Zsolt 1 napja
Türjei Zoltán 1 napja
Standovár Ágota 1 napja
Nagyító 1 napja
Farkas György 2 napja
Tiszai P Imre 2 napja
Tóth János Janus 2 napja
Tamási József 2 napja
Vincze Sándor 2 napja
Fűri Mária 3 napja
Petz György 3 napja
Boris Anita 3 napja
FRISS NAPLÓK

 kéretlen intimitás 9 perce
Conquistadores 1 órája
Gyakorlótér 2 órája
Seholsincs 2 órája
Jó, ha a vége jó 3 órája
Graffiti 5 órája
JÓ ÉJT! 6 órája
Bara 7 órája
Bátai Tibor alkotói naplója 8 órája
leállósáv 16 órája
N. D. S. L. (Vajdics Anikó) 17 órája
Készül az album 19 órája
nélküled 20 órája
Zúzmara 21 órája
Bátai Tibor 23 órája
BECENÉV LEFOGLALÁSA
VERSKERESő

Részlet a versből:
SZERZőKERESő

Szerző névrészletre:
FÓRUMKERESő

Szövegrészlet:
FOTÓK
Graffiti bloggernek 1 feldolgozatlan üzenete van.
Kezelésükhöz itt léphet be.


NAPLÓK: Graffiti
Legutóbbi olvasó: 2018-11-14 16:35 Összes olvasás: 17666

Korábbi hozzászólások:  
653. [tulajdonos]: ...2018-11-14 10:56
A helyesírási hibáimért viszont már nem kérek bocsánatot. Akkor írok nagyon hibásan ha itt ideges vagyok, nyugtalan, és magányos.

Nem kell írni, sajnálni sem, bejelölni sem.

Szeretni sem. Ne szeressen innen senki!

652. [tulajdonos]: be sem nézek.2018-11-14 10:47
Köszönöm, hogyszóba álltál velem Dikó. Köszönöm...

Szegény faszik. Dikó, igen délben megyek orvoshoz a fülemet nézik meg, a kristályok elmozdulását esetleg, és gondolom lezavarnak egy rutinvizsgálatot is.Ettő kicsit sem félek ismerem az orvosomat.

Nézd minden este bejövök a Dokkra.
Akik eddig szóltak hozzám . Meg tudtam volna szokni azt, hogy ha idejövök egy árva lélek sem szól hozzám. De igen. Korányi idejében is kiakadtam, de legalább írtak nekem. Ezt nem tudom megszokni. Születésnapom volt. Ahová írtam ott mindenkitől kaptam egy jó szó. A legelső mindig ZalánTibi volt, és minden évben ő, aki már néha ha lecsúszik is, de benne van a három első köszöntőm között. Ahová írtam, ott mindenki legalább egy köszöntött.

Nem ez a bajom. A marha nagy némaság. Ha írok valamit, mert most már azon a ponton vagyok, hogy minek olvassom el mások versét, minek tanuljak akár egymondatot egy szerkesztőtöl... És ez így nem jó az utsó 3 versemet direkt elrontottam, kivettem, belesírtam. És úgy érzem, hogy semmi.
Arra is gondoltam minek strapáljam magam, egy jó szót nem kapok tőletek. Tőled igen, de azt már nem tudom tolerálni holott tudok írni, hogy összetöröm a betűimet mint Celan tette, azt amikor nem tudta feldolgozn Auswitzot. Olvass róla, most nem Ő a témám.

Egyetlen ismerősöm van a facén aki Dokkos. Őt kicsit sem tudnám bántani, de mi lett volna ha találkozom a főszerkesztőmmel az xy lap és pár másik bemutatóján? Úgy elkerült volna, mint a hathuszonegy, és akkor odamentem volna valakihez és leesett volna az álla, hogy nekem ő jó barátom? De hogy a faszomba lehet egy Kossuth díjas a jóbarátom vagy W ésQ? Úgy keültem volna én is őt mint a forró vizet ami forráz.És megnyugodtam, hogy háa a jó istennek nem laom közel.

Utoljára írok ide és nagyon rosszul aludtam mert fáztam. Nyilván az idegektől. Nem szeretet akarok koldulni, mert Vonnegut mondását tartom idevágónak: Egy kicsit több szeretet de több tisztelet kéne. Dikó én ezt soha nem fogom tudni megszokni, hogy Kedves Krisztina voltam, és most a régi nem régi dokktársaim akikkel bizony sokat beszélgettünk lesajnálnak. Ezért nem megy a vers. Harag van bennem? Lehet, hogy haragnak hívják. Nem tudom. Azt vettem észre, hogy egyre rosszabbul írok, kiveszek verseket, és a címet sosem tudom, az mindig bennmarad. De lemeózzák. a címet.
Este már nyugtattam magam, mikor egy szerkesztő kért tőlem írásokat, de egy másik aki kért annak odaírtam, hogy bocs de a Dokk Irodalmi Folyóirat miatt azon gondolkozom, hogy abbahagyom. Visszatérve a versekre, képtelen vagyok egy szép veset összehozni itt. Persze bemeséltem valakinek vissza lehet olvasni, hogy egyre rosszabb verseket fogok írni.A versem itt kábé olyan hosszú lenne, mint Whimané. Megy ilyen hosszú, és vers lenne, és tele fájdalommal. De ő arról ír, hogy megszokja az ember ha nem szeretik. De nem akarok rossz verset írni, de most már lehet, hogy versben névvel, József Attila is írt névvel kiborítanámm magamból, meg kellene írnom egy nagyon fájt ötször erősebbet és ötször rosszabat, mint J. A. Azt hiszitek én nem tudok szép szívhez szólókat írni?
Te nem leszel benne Dikó. A bántással jönnek, na de aki itt Dokkos elküldött az a fenébe? És egy emberen nem múkik a bántás, ahhoz kettő kell.

Ezt írta, amiért Weinberger meg is dícsérte:"Na édesanyám, húzz ki az életemből, nem emlékszem rá, hogy kértem volna a véleményed, létezik még olyan, hogy becsületsértésért feljelentenek valakit. Ha ezt el akarod kerülni, húzd meg magad, ne foglalkozz a verseimmel, nem vagy te kritikus, úgyhogy pofa be!!!"

És én néztem, hogy mit akar egy szürrealista, sorolhatnám. pl. Krisztina inkább gmailba írok, nem akarom az üzenőfaladra azt látni, hogy ki írt neked..Hogy én írtam. Rühes kutyának éreztem magam.

Mazochista vagyok? Akkor mutassak még egy fazt, és mutassam meg azt az osmány kurva ronda férfit, akit ti itt úgy dajkálgattok, mint a hímes tojást, de így ír nekem: baszni akarsz kisanyám, próbáljuk ki oké? Nagyon nem oké. A neten vagyok 10 éve. Én innen még egy sopronival sem találkoztam úgy hogy mondjuk beüljünk valahová, vagy a várkerületben sétáljunk. Nem. Egy emberrel sem. Miért? Mert elterjedt hogy mindenkivel találkozom, és megírják a verseimet, de azt nem tudják, hogy nekem lenne olyan lelkiismeretfurdalásom hogy ha akarnám sem menne. És igen... a Dokk egy rossz portál. Ahol már mindenki udvarias a másikkal.

Írok. Hat életet meg tudsz írni mondta tegnap valaki, de a verseidben sírsz. Látom, és nincs vidám versed egy sem. Vidám nincs. Egy sem, hallod? Kell neked ezért a Dokk? Vedd észre, hogy írsz, de oda ha megfeszülsz sem fogsz tudni egy sort sem... miért? Benned van már az, hogy ott azon a kisportálon nem szeret senki. 200 ember. Másfél éve próbálok ez ellen valamit tenni. Másfél éve négy verset írtam. és jön másfél év és nekem 8 versem lesz? A nők.Nem ismerem őket.

Este már azt írtam, hognyugodjak meg, ennyi volt. Ismerek minden ocsmányságot rágalmat amit rólam írtatok. Mert mindig van aki ugyebár súg.És képtelen voltam négy sort leírni.Egy sírverset sem, egy haikut sem. Semmit.. Egyszerűen itt fulladok meg köztetek. Olyan mintha kiközösített volna egy csoport . Olyan. Olyan, mintha egy A betűt visenék.

Nem iszom nem anyagozom, köszönöm szépen a tanácsot, hogy ültess a kukorica közé, ott nem látják. Lehet. lehet.,ha mindenkivel baszatnám magam nem itt lennék.. Vulgáris vagyok? Nekem gyerekkoromban a számra csaptak volna ezért.

Tiszelek itt valakiket. Igen, jelentem igen.. Ennyi volt. Dikó a szegény férfiakat kihúzom és nem bátorítom őket, hogy vegyék elő.. És nem mernék elmenni egy Dokk estre, valszeg kijönnék egy óra versolvasás után, és mennék a vonatomhoz. Egedül.

Haza. El. el tőletek, akiknél 4 verset voltam képes írni.

Nem akarom , hogy sajnáljatok azt nem. Elég volt. Van akit itt tisztelek szeretek, de ő sem ír.

Utolsó levelem volt ez. Nektek az mindegy ha tőlem rákérdeznek miért miért van verscím? Miért nincs utána vers. Miért sírtál a hangyás verrsben? Imre, ide már nem csak a klassz dolgokért jönnek.

Azt akartam, hogy fogadjatok el. Leírtam minek volt a sok napló... Minek?

Ennyi. Mementónak mindent elmond az az utolsó cím nélküleim. Én már nem bírom itt köztetek.. Én

már nem. Mindenkit rossz embernek és szívtelennek látok.Kivétel egy. Ki kellett mondanom.

Olvasói hozzászólások nélkül
651. Dikó: ok és hatás[tulajdonos]: vége2018-11-14 07:49
Szia, Kriszta!
Látom, szükséget szenvedsz! Én csak vártam, hogy abbahagyd végre a hadakozást a magad keltette hullámokkal. A hordalék az arcodba csapódott, mert mindig a part közelében úszol. Ússz be a fősodorba! Ha ekkora hatással tudsz lenni az emberekre érdemes. A nagy víztömeg felhajt, ha nem öl meg. Jössz netán a Dokk estre? Azért ülsz autóba? S ha nem, miért nem? Szeretnék veled találkozni! Azt nem írtad ki vezet. Azért félsz, mert tele vagy haraggal. Nyugodj meg, nem lesz semmi baj!

Szegény nyomorult férfiak! (Tisztelet a kivételnek!) Hát semmi szánalom nincs benned? Felizgatod őket! Aztán nem gondoskodsz a kielégülésükről! Ejnye-ejnye! Nem szabadna megsértődnöd, ők is csak reagálnak! Gondolj rájuk, úgy, mint szegény flótásokra, ahelyett hogy sértegeted őket. Adj ki könyvet, és vetesd meg velük! Vetesd meg velük!

650. [tulajdonos]: vége2018-11-14 00:23
Látjátok? Minek? Minek? Minek?

hisz még azt sem írjátok, csak beképzelsz minden és összezavarodtál és még mindig abba hagynád az írást...

Minek? Senki nem szól hozzám?


Nem bírom nem tehetek róla , de nem bírom ki a Dokkon közöttetek..


elég volt..

649. [tulajdonos]: ...2018-11-13 23:21
Félek, holnap utazom és furán érzem magam. Nem tudom be kell-e ülnöm a kocsiba... olyan rossz érzésem van...

Muszáj mennem, de nagyon rosszat érzek. Van egy hatodik érzékem..

648. [tulajdonos]: vége2018-11-13 23:06
az időm drága. haragszom magamra mert kitettem ezt.647. [tulajdonos]: pfúj2018-11-13 21:56
< Moderálva >

646. [tulajdonos]: moderálás2018-11-13 21:46
< Moderálva >

645. [tulajdonos]: eh..2018-11-13 16:10
< Moderálva >

644. [tulajdonos]: faszfej úr 2018-11-13 16:02
< Moderálva >


Hozzászólást csakis azonosított felhasználók írhatnak.
Kérjük, hogy jelentkezzen be az azonosításhoz!
Kedvenc versek

Egyelőre a lista üres. Bővíteni a listát az egyes versek olvasásakor lehet.
Mások kedvenc versei

2018-11-14 11:19 Bara
2018-11-10 20:25 u.a.
2018-10-14 07:50 Kosztolányi Mária
2018-09-28 23:41 furim
2018-08-27 10:16 Vajdics Anikó -- kedvencek
2018-08-21 09:29 Vezsenyi Ildikó
2018-08-21 09:17 vim
2018-08-17 21:42 válogatott versek
2018-08-16 18:22 kedvenceimből
2018-08-14 19:14 Bátai Tibor szubjektív
ÚJDONSÁGOK a dokkon

2018-11-14 16:50   Napló: kéretlen intimitás
2018-11-14 16:37   Napló: kéretlen intimitás
2018-11-14 16:36       ÚJ bírálandokk-VERS: Zsuzsanna Grande Tűnőben /2
2018-11-14 16:34   új fórumbejegyzés: Zsuzsanna Grande
2018-11-14 15:52   Napló: Conquistadores
2018-11-14 14:55   Napló: Gyakorlótér
2018-11-14 14:53   Napló: Gyakorlótér
2018-11-14 14:06   Napló: Seholsincs
2018-11-14 13:59   Napló: Seholsincs
2018-11-14 13:20   Napló: Jó, ha a vége jó